ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג

ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג, המנה המושלמת לשבת בבוקר.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת ג'חנון אפוי של מעדנות
  • 4 ביצים בגודל בינוני
  • 4 עגבניות בשלות
  • 1 צנצנת סחוג ירוק של אוליביה

אופן הכנה:

1. מכינים את הג'חנון לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.
2. להכנת הביצים הקשות, מניחים את הביצים בסיר , מציפים במים קרים עד לגובה של 1 ס"מ מעליהן ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. מסירים את הסיר מהאש, מכסים ומניחים בצד 9 דקות בדיוק. בתום הזמן, מוציאים את הביצים מהסיר ומניחים בקערה עם מי קרח 1 דקה לפחות, להפסקת תהליך הבישול. מקלפים את הביצים וחוצים לאורך.
3. בעזרת פומפיה או מעבד מזון, מגוררים את העגבניות לרסק.
4. מחלקים את הג'חנון לצלחות הגשה ולצידן מניחים שני חצאי ביצה ותלולית סחוג. את רסק העגבניות מומלץ לחלק לקעריות עמוקות.
 
דרג: