גביצל עמק

מעדן מלוח קל יחסית להכנה , ילדים לא ישאירו פירור

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גביצל עמק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 פרוסות לחם מרובע ללא הקרום
  • ‏6 אצבעות עמק קלאסית/מוצרלה
  • ‏2 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • ‏1 כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון רדוד

אופן הכנה:

1.מניחים כל פרוסת לחם על משטח עבודה ועליה אצבע עמק בחלק התחתון של הפרוסה, הקרוב אלינו ומגלגלים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות.  
‏2.סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון רדוד לחום בינוני (175 מעלות במטגנת חשמלית). 
3.שמים פירורי לחם בקערה אחת וטורפים ביצים עם מלח ופלפל בקערה נפרדת.
4.טובלים את הגלילים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם לכיסוי מלא. 
‏5.מטגנים את הגלילים להזהבה בשמן החם כ-2 דקות מכל צד ומייבשים על נייר סופג ומגישים מייד.   
דרג: