גביניות צפתית עיזים עם ריבת דובדבנים

גביניות צפתית עיזים עם ריבת דובדבנים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לאה זהר

דרג:
גביניות צפתית עיזים עם ריבת דובדבנים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 24 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת מלווח
  • צפתית עיזים 2 אריזות מושרות במים לניקוז המלח וחתוכות לקוביות.
  • צנצנת ריבת דובדבנים
  • שקיות סוכר וניל עם קינמון לפיזור
  • ביצה למריחה
  • למשקיענים - ריבת דלעת בולגרית-
  • 1ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
  • 0.5 ק"ג סוכר
  • 0.5 כפית קינמון
  • מיץ מחצי לימון

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 1.חותכים כל מלווח ל-4 משולשים
2.מניחים על הצד הרחב של כל משולש קוביית גבינה.
3.מניחים מעל הגבינה כפית ריבת דובדבנים או קוביית קונפיטורה של דלעת שהכנו...
4.סוגרים כמו קרואסון לכיוון פינת המשולש.
5.מסדרים בתבנית אפיה.
6.מורחים בביצה טרופה עם מעט מים.
7.מפזרים סוכר וניל עם קינמון .
8.אופים עד שיזהיב
9.אפשר אבקת סוכר במקום סוכר הוניל...  

דרג: