גבינות פיראוס עם תפוחי אדמה ופטריות מוקרם

מנה ראשונה קלילה עם תפוחי אדמה וגבינות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גבינות פיראוס עם תפוחי אדמה ופטריות מוקרם
עד 20 דקות \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קופסת פטריות
  • 6 תפוחי אדמה מבושלים וחתוחים לפרוסות
  • 1 בצל
  • פיראוס צאן צפתית
  • אבקת מרק פטריות
  • 1 בקבוק יוגורט עיזים
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה במחבת.
2. מוסיפים  את הפטריות לשתי דקות נוספות.
3. מניחים בשכבות תפחוי אדמה ובצל עם הפטריות.
4. בקערה נוספת מערבבים גבינת פיראוס עם התבלינים והיוגורט ויוצקים מעל הכול.
5. אופים בחום בינוני במשך 40 דקות
 
דרג: