ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון

ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ברוקולי עם אגוזים וקליפת לימון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות
  • 1/2 לימון (מיץ + גרידה)
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות גדושות אגוזי מלך קלויים וקצוצים
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

1. מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הברוקולי, מביאים לרתיחה, מבשלים כ- 5 דקות ומסננים.
2. יוצקים למחבת את השמן ומטגנים את השום דקה. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים יחד עד שהוא מתחמם היטב. מתבלים במלח ובפלפל.
3. לפני ההגשה מזליפים את מיץ הלימון על הברוקולי וזורים את האגוזים וגרידת הלימון.

דרג: