ברוקולי ושעועית ירוקה בסירופ מייפל, סויה ובוטנים

ברוקולי ושעועית ירוקה בסירופ מייפל, סויה ובוטנים, תוספת מצוינת לכל מנה עיקרית, מתאים לראש השנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ברוקולי ושעועית ירוקה בסירופ מייפל, סויה ובוטנים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 10-8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית תפרחות ברוקולי מוקפאות (800 גרם)
  • 1 שקית שעועית ירוקה שלמה מוקפאת (800 גרם)
  • 1/2 כוס סירופ מייפל
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • 2-1 שיני שום, כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • להגשה:
  • 1/2 כוס בוטנים, קלויים מומלחים

אופן הכנה:

1. מניחים את הברוקולי והשעועית המוקפאים בתבנית, יוצקים סירופ מייפל ורוטב סויה, מוסיפים שום כתוש, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
2. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות צלסיוס עד שהברוקולי והשעועית מוכנים.
3. להגשה מפזרים את הבוטנים מעל.
דרג: