ברוסקטה עם גבינת כבשים וקרם פרש

ברוסקטה עם מגוון גבינות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ברוסקטה עם גבינת כבשים וקרם פרש
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 15 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לחמים איטלקיים (עם קרום פריך)
  • 3 עגבניות תמר
  • 200 גרם גבינת כבשים מסדרת קולאז’
  • 200 מ"ל קרם פרש "השף הלבן"
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 100 גרם זיתים שחורים (רצוי מזן קאלמאטה) ללא גרעינים קצוצים גס
  • 1/2 כוס שמן זית
  • עלי בזיליקום טריים
  • טימין טרי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
2. מברישים את הפרוסות בשמן זית ומורחים עליהן מעט חמאה.
3. מסדרים את הלחם בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום גבוה.
4. אופים עד קבלת גוון זהוב משני הצדדים, מוצאים מהתנור ומצננים.
5. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומניחים על נייר סופג.
6. מורחים על כל פרוסת לחם שכבה דקה של קרם פרש ומניחים עליה פרוסת עגבנייה.
7. פורסים את גבינת הכבשים לטבעות דקות ומניחים על העגבנייה פרוסת גבינה.
8. מניחים על גבינת הכבשים 1/2 כפית זיתים קצוצים ומקשטים בעלה בזיליקום או ענף טימין.
9. בוזקים על הפרוסות פלפל שחור ומלח גס ומגישים.

דרג: