ברוסקטה בולגרית מעודנת וקוויאר אפונה ונענע

ברוסקטה עדינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ברוסקטה בולגרית מעודנת  וקוויאר אפונה ונענע
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 פרוסות עבות של ג'באטה
  • 3 כפות שום כתוש
  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • 250 גרם בולגרית מעודנת מסדרת פיראוס
  • 4 כפות שמנת תנובה (חמוצה)
  • עלים משני גבעולי נענע קצוצים
  • 1 כף ליקר מנטה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. טוחנים במעבד מזון את האפונה ומוסיפים את הליקר ועלי הנענע הקצוצים.
2. מורחים את פרוסות הלחם במעט שום כתוש ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות.
3. מפוררים את הבולגרית המעודנת ומערבבים היטב עם השמנת החמוצה לתערובת אחידה.
4. מעבירים את תערובת הגבינה לשק זילוף ומזלפים על הברוסקטה.
5. מניחים כפית של קוויאר האפונה מעל.
6. עורכים על צלחת הגשה ומגישים.
 
דרג: