בראוניס גבינה לפסח ללא גלוטן

בראוניס גבינה כשרים לפסח (וללא גלוטן)

מאת: נועה לבני

דרג:
בראוניס גבינה לפסח ללא גלוטן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית מלבנית בגודל 18*28 ס

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבראוניס
  • 200 גרם חמאה
  • 150 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 200 גרם גבינה לבנה
  • 4 ביצים
  • תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 60 גרם קקאו (לא ממותק)
  • 50 גרם קמח שקדים
  • 20 גרם קוקוס
  • לציפוי
  • 170 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
  • 90 גרם שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • 20 גרם חמאה
  • ברנדי (לא חובה)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינה, ביצים, סוכר, תמצית הוניל והמלח, עד קבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
2. ממיסים את החמאה והשוקולד בבין מארי או בפולסים קצרים במיקרו.
3. מאחדים בין שתי המסות בתנועת קיפול (שוקולד לגבינה).
4. מקפלים פנימה את הקקאו, קמח השקדים והקוקוס.
5. אופים בטמפ' של 160 מעלות למשך כ-40 עד 50 דקות, הקיסם צריך לצאת מעט רטוב.
6. לאחר האפייה מצננים את הבראוניס היטב ומאפשרים להם להתמצק, האידאלי - להכניס אותם למקרר או למקפיא לכמה שעות לפני שמצפים אותם.
לציפוי:
1. מביאים את השמנת לסף רתיחה.
2. יוצקים על השוקולד ומערבבים עם לקקן או כף עץ להמסה מלאה.
3. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסתה.
4. מוסיפים ברנדי על פי הטעם והעדפה אישית.
5. יוצקים את הציפוי על הבראוניס, מיישרים עם פלטה או סכין ומחזירים למקרר לכשעה לפחות.

דרג: