בראוניז

מתכון פשוט ומהיר לבראוניז טעימים וממכרים.

מאת: יובל רבינוביץ \

מקור מתכון: יובל רבינוביץ

דרג:
בראוניז
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 20 מנות / תבנית אפיה מלבנית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 2 כפות ברנדי/ ליקר/ קוניאק (לא חובה)
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

לחמם תנור ל180 מעלות.
1. בסיר קטן ממיסים את  שוקולד והחמאה (יש להיזהר לא לשרוף את השוקולד)
2. מוסיפים לסיר את הסוכר ובוחשים היטב עד שהסוכר נמס ומכבים את האש.
3. מוסיפים את שאר המצרכים (למעט האגוזים) ובוחשים היטב.
4.  מעבירים לתבנית אפיה מלבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את האגוזים
5. אופים כ- 25-30 דקות.
מומלץ לבדוק בעזרת קיסם ולוודא שהוא יוצא לח במקצת- זה הזמן להוציא מהתנור.

בתאבון!

עוד מתכונים לעוגות ניתן למצוא בקטגורית עוגות


דרג: