בראוניז שוקולד פאדג׳

ריבועי בראוניז שוקולד פאדג׳ נימוחים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ליאור ארד

דרג:
בראוניז שוקולד פאדג׳
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית מרובעת 33x20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 250 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
  • 200 גרם חמאה
  • 4 ביצים בטמפ' החדר
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 60 גרם קקאו
  • 1/2 כוס קמח תפוח אדמה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, של כרמית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה
2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות
3. מאיטים את המיקסר למהירות הנמוכה ומוסיפים את השוקולד לביצים 
4. מנפים מעל הבלילה קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה
5. שוברים את שוקולד הלבן לחתיכות קטנות, מערבבים פנימה לתערובת ויוצקים לתבנית מרובעת בגודל 33x23 מרופדת בנייר אפייה
6. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך
7. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים
 

דרג: