בראוניז שוקולד

מתכון פשוט ומהיר לעוגיות השוקולד הקלאסיות

מאת: מירב לוי

דרג:
בראוניז שוקולד
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 8-14 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם חמאה
  • 150 גרם שוקולד חלב (רצוי נוגט)
  • 3 כפות סוכר
  • 2.5 כפות קמח
  • 2 ביצים שלמות
  • 2 חלמונים
  • לציפוי:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים במיקרוגל 150 גרם חמאה עם 150 גרם שוקולד, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים אחד אחרי השני ומערבבים כל הזמן.
2. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
3. יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס ומכניסים לתנור ל-11 דקות בערך (זה לא צריך להיות אפוי אלה רוטט מלמעלה).
4. מרחיתים שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד ומערבבים היטב ונותנים לזה כמה דקות להתקרר.
5. כאשר המאפינס מוכן שמים כל אחד בצלחת נפרדת ושופכים מעל קצת מסירופ השוקולד שהתקבל.
6. ניתן להוסיף קצפת או כדור גלידה.

דרג: