בראוניז

בראוניז

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בראוניז
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 חבילה מרגרינה ללא מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 150 גרם אגוזי מלך (לא חובה)

אופן הכנה:

הוראות הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים בתוך סיר על אש נמוכה את השוקולד, המרגרינה והסוכר עד לנקודת רתיחה.
2. מורידים מהאש מצננים מעט, מוסיפים 3 ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה, מוסיפים קמח תופח ואגוזי מלך.
3. משמנים תבנית מלבנית, מכניסים את הבלילה לתבנית, ולתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בערך לחצי שעה, עד שקיסם יוצא יבש.

 


דרג: