בקר בקארי

בשר בקר בקארי

מאת: מתכון גולש

דרג:
בקר בקארי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג בשר בקר (שייטל או כתף), חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 2 כפות אבקת קארי
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ אורז
  • שמן לטיגון
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 6 שיני שום קצוצות דק
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 1 קופסה שימורי עגבניות שרי (כולל המיץ)
  • 2 בצלים חתוכים לטבעות
  • 1 כף סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • עלי כוסברה קצוצים, להגשה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה וחומץ. משרים במקרר למשך חצי שעה.
2. מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג'ינג'ר ושום, מערבבים ומטגנים חצי דקה, מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים כ-5 דקות.
3. מוסיפים פלפל, עגבניות שרי ובצל, מערבבים ומוסיפים את מיץ העגבניות, מרתיחים ומבשלים עוד 3 דקות, מתבלים בסוכר, מלח ובפלפל. 4. מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
דרג: