בננות בבלילת בירה ושוקולד

מושלם לאירוח ולמי שבא להכין משהו טעים ברגע האחרון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בננות בבלילת בירה ושוקולד
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 בננות חצי בשלות
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח
  • 2 כפות קקאו
  • 1/2 בקבוק בירה לבנה
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 

1. טורפים היטב את הביצים ביחד עם הסוכר.
2. מוסיפים לביצים הטרופות את הקמח ואבקת קקאו,מערבבים היטב עד שהביצה סופגת את כל הקמח.
3. מוסיפים לבלילה את חצי בקבוק הבירה ומערבבים, מניחים את הבלילה בצד לכ -15 דקות (הבלילה דומה לבלילת פנקייק)
4. חוצים את הבננות לאורכן ולרוחבן.
5. טובלים את חלקי הבננות בבלילה, בעזרת מזלג ומטגנים בשמן עמוק עד שהבלילה מזהיבה מעט.
6. מעבירים את הבננות המטוגנות מהסיר לצלחת עם נייר סופג, לספיגת עודפי השמן.
7. להגשה: מניחים במרכז כל צלחת ארבעה חלקי בננות מטוגנים (בננה שלמה בסה"כ) ומעטרים מסביבה ברוטב וניל או סירופ שוקולד.
 

דרג: