בנאטז'

פסטל תפוח אדמה ממולא בשר

מאת: לירן באומה

דרג:
בנאטז'
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן עבודה: 30 דקות

כמות מנות: 30 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לפסטל
  • 1קילוגרם תפוחי אדמה מבושלים בלי קליפה
  • 1 כף מרק עוף
  • למלית
  • חצי קילוגרם בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים קצוצים גס
  • צרור פטרוזיליה גדול קצוץ
  • חזה עוף פרוסה אחת(שניצל) מבושל וחתוך לקוביות
  • ביצה קשה חתוכה לקוביות
  • 1 כף מרק עוף
  • מעט שמן
  • קורט פלפל שחור
  • קורט מלח
  • לבלילה
  • כוס קמח
  • ביצה טרופה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את תפוחי האדמה עד לריכוך.
2. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים כף מרק עוף, מניחים בצד.
3. במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב עד שהבשר מבושל היטב.
4. מתבלים בפלפל שחור, כף מרק עוף, קורט מלח ומוסיפים את חזה העוף והביצה.
5. מכבים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
6. מצננים מעט.
7. מרטיבים ידיים.
8. לוקחים מעט מהפירה משטחים על היד ומוסיפים כמות קטנה של הבשר המתובל.
9. סוגרים לצורת פסטל.
10. טובלים את הפסטלים בקמח וביצה ומטגנים בשני הצדדים עד להזהבה.

דרג: