במיה בנוסח ים-תיכוני

מתכון פשוט צמחוני וטעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
במיה בנוסח ים-תיכוני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (600 גרם) במיה מוקפאת "סנפרוסט"
  • ½ 1 כוסות בצל מוקפא "סנפרוסט"
  • 4 כפות שמן
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כוסות עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
  • 1 כפית סוכר
  • מלח
  • פלפל לבן
  • כורכום
  • פפריקה חריפה
  • 5 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה

אופן הכנה:

1. לחמם שמן בסיר ולטגן את הבצל והשום קלות.
2. להוסיף את העגבניות והתבלינים ולבשל כ-10 דקות על להבה בינונית בסיר מכוסה.
3. להוסיף את הבמיה המוקפאת ולבשל על להבה קטנה כ-30 דקות.
4. לפני ההגשה לפזר את הפטרוזיליה הטריה.

דרג: