בלינצ'ס

בלינצ'ס כייפים ב-10 דקות עבודה שילכו נהדר עם כל מלית שתבחרו

מאת: יובל רבינוביץ

דרג:
בלינצ'ס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8 בלינצ'סים בקוטר של צלחת בינונית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצים
  • מעט מלח
  • ½1 כוסות חלב 3%
  • תמצית וניל לפי הטעם
  • 1 כוס גדושה של קמח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים המחבת היטב לפני הטיגון, ומשמנים רק בשמן, לא יותר מדי, ולא פחות מדי.
2. הכנת הבלילה:
מניחים את כל החומרים בקערה, למעט הקמח.
3. מוסיפים את הקמח לאט, תוך כדי ערבוב עם מזלג (לא להתאמץ יותר מדי בשלב זה).
4. לאחר הוספת כל הקמח, מערבלים עם מיקסר יד. מערבבים בפולסים עם הפסקות מספר פעמים עד שהבלילה חלקה (ערבול רצוף למשך זמן יוצר חום והבלילה יכולה להתקשות).
5. טיגון:
יוצקים בעזרת מצקת או ישירות מהקערה למחבת, ומפזרים את הבלילה.
6. מטגנים עד השחמה קלה והופכים (הבלינצ'ס אמור להיות נפרד וקל להיפוך).מניחים לאחר הטיגון על צלחת עם נייר סופג.
7. מפזרים על הבלינצ'ס מעט מהמלית שנבחרה ומגלגלים הדוק.

דרג: