בלינצ'ס עם גבינה

בלינצ'ס עם גבינה שמתאים לאירוח מושלם

מאת: עליזה אלפסי

דרג:
בלינצ'ס עם גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבלילה:
  • 4 כוסות חלב
  • 3 בצים
  • 3 כוסות קמח
  • 1 סוכר וניל
  • 3 כפות סוכר
  • למילוי:
  • 2 גבינה לבנה 5%
  • 10 כפות סוכר
  • צימוקים (לא חייב)
  • לציפוי:
  • 2 שמנת חמוצה 9%
  • 4 כפות סוכר
  • אגוזים קצוצים גס (לא חייב)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את הביצים, סוכר הוניל והסוכר.
2. מוסיפים לסירוגין את הקמח והחלב עד שמתקבלת בלילה מעט סמיכה.
3. משמנים בצמר גפן מחבת טפלון בגודל בינוני ומחממים היטב באש בנונית.
4. שופכים מהבלילה כ-2/3 מצקת במרכז המחבת ומטים לצדדים בסיבוב כך שכל תחתית המחבת תתכסה בבלילה. כל 2-3 בלינצ'ס משמנים את המחבת ומחממים היטב.
5. ממלאים במרכז כל בלינצ'ס ממילוי הגבינה ומקפלים כך שמתקבל מלבן. מניחים על תבנית אפיה ומסדרים אחד ליד השני.
6. לאחר שכל התבנית מלאה שופכים על הכל את הציפוי.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.
8. מגישים חם. ניתן גם לזגג סירופ מייפל מעל.

דרג: