בלינצ'ס גבינה קלאסי

בלינצ'ס הונגרי קלאסי במילוי גבינה מתוקה שכולם אוהבים

מאת: בר דבורה

דרג:
בלינצ'ס גבינה קלאסי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 30 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 1 ליטר חלב
  • 5 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • מעט מלח
  • 1/2 ק"ג קמח
  • שמן לטיגון
  • למלית:
  • 1 גבינה 5% השף הלבן
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 2 מעדני קרלו וניל
  • 1/2 כוס סוכר

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הבצק היטב כך שלא יוותרו גושים.
2. מחממים שמן במחבת ויוצקים כף מהבצק עם מצקת ומשטחים אותה על המחבת.
3. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
4. המלית: מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את הסוכר, הגבינה ואת מעדני הקרלו. מקררים במקרר כשעה.
5. מורחים כף מהמלית על משטח הבלינצ'ס ומגלגלים לאורך. מומלץ לפזר למעלה אבקת סוכר. 

דרג: