בלינצ'ס במילויי גבינת נפוליאון אגוזי-מלך וצימוקים

בלינצ'ס במילויי גבינת נפוליאון אגוזי-מלך וצימוקים, חג שבועות מעולם לא היה טעים כל כך, עם הבלינצ'ס המצוינים האלה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בלינצ'ס במילויי גבינת נפוליאון אגוזי-מלך וצימוקים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 18 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • גבינת נפוליאון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חלב
  • 2 ביצים
  • שמן
  • סוכר
  • קמח
  • שמנת חמוצה
  • אגוזי מלך
  • צימוקים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. לבלינצ'ס: כוס וחצי קמח, ארבע כפות סוכר, כוס חלב, שלוש ביצים, כפית תמצית וניל, שלוש כפות שמן וקורט מלח.
2. מערבים הכל לבלילה אחידה, לא סמיכה מדי. אם סמיך, מוסיפים קצת חלב. במחבת טפלון קטנה, מורחים קצת שמן ומטגנים משני הצדדים. 3. למילויי הבלינצ'ס: גבינת נפוליאון, גביע שמנת חמוצה, חופן אגוזי מלך קצוצים גס וחופן קטנה של צימוקים. מורחים על כל בלינצ'ס מהגבינה והשמנת, מפזרים אגוזים וצימוקים ומגלגלים.
4. כשהכל מוכן על צלחת הגשה, מקשטים בסירופ מייפל.
דרג: