בלונדיז גבינה ושוקולד לבן

בלונדיז גבינה ושוקולד לבן, מתכון קליל ומהיר.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
בלונדיז גבינה ושוקולד לבן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: תבנית בראוניז

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קורט מלח
  • 100 גרם שוקולד לבן, קצוץ
  • 100 גרם חמאה של תנובה, רכה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5%
  • ½ 1 כוסות קמח
  • ¼ כפית אבקת אפייה

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 175 מעלות ומרפדים תבנית בראוניז בנייר אפייה.
2. בקערת מיקסר או בעזרת מיקסר ידני, מניחים את חמאה והסוכר ומערבלים לתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את הביצה ומערבלים היטב. מוסיפים את הגבינה ותמצית הוניל ומערבבים לתערובת חלקה.
3. מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. מקפלים לתוך הבלילה יחד עם השוקולד הקצוץ.
4. מעבירים את הבצק לתבנית האפיה ובעזרת מרית משטחים לשכבה אחידה.
5. אופים בתנור עז להזהבה, כ-35 דקות. מניחים על רשת לצינון לפני שפורסים לריבועים ושומרים בקופסה אטומה
דרג: