בירת שנדי בתפוחים ולימון

משקה צונן המתאים ביותר לימי הקיץ החמים, אינו מכיל כמות גבוהה של אלכוהול, טעמו חמצמץ-מתקתק והוא מרענן ביותר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בירת שנדי בתפוחים ולימון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פרוסת לימון
  • 2/3 בירה לבנה
  • כף סירופ תפוחים
  • 1/2 כוס ספרייט קר

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. כשעתיים לפני הכנת השנדי מניחים בתחתית כוס הבירה פרוסת לימון לא עבה עם הקליפה. מכניסים את הכוס עם הלימון לפריזר.
2. מוזגים לכוס הבירה המקוררת כף סירופ תפוחים. מעל מוזגים 1/3 כוס ספרייט קר ומעל מוזגים לאט תוך הטיית הכוס כ- 2/3 גובה בירה לבנה לפי בחירה. יש לשים לב שלא יהיה הרבה קצף בכוס.
3. מערבבים קלות ומגישים מיד.
• את חוזק השנדי יכול כל אחד לבחור לפי טעמו ע"י שינוי יחס הבירה ליחס ספרייט.
• יתרון נוסף של משקה זה הוא בכך שניתן להשתמש בספרייט דיאט ובסירופ תפוחים דיאטטי ובכך "להרוויח" כמה קלוריות.
דרג: