בירצ'ר מוזלי

פותחים את היום עם מתכון נפלא לדייסת שיבולת שוויצרית

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עורך השף הלבן

דרג:
בירצ'ר מוזלי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 תפוח עץ ירוק, מגורד בפומפיה
  • ½ כוס מיץ תפוחים טבעי
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • ½ 1 כוסות יוגורט עזים פיראוס של תנובה
  • ¼ כפית קינמון
  • ½ כוס פירות העונה, חתוכים לקוביות
  • ½ כוס תערובת של אגוזים, שקדים וגרעינים קלויים וקצוצים גס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מניחים את תפוח העץ המגורד, מיץ תפוחים, שיבולת שועל, יוגורט וקינמון בקערה ומערבבים היטב. מכסים ומניחים במקרר כשעה או למשך הלילה.
2. לפני ההגשה, מחלקים את התערובת לקעריות עמוקות ומוסיפים את הפירות והשקדים
דרג: