ביצה בקן

ביצה אפויה בתוך פרוסת לחם, מנה משביעה וקלה להכנה המתאימה לארוחות בוקר וערב

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ביצה בקן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 פרוסות לחם לבן/ חלה
  • 5 ביצים תנובה גודל L
  • 2 גביעי קוטג' 5% תנובה
  • 100 גרם זיתים מגולענים
  • 2 מלפפונים ירוקים טריים פרוסים
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • צרור בצל עירית חתוך לרצועות

אופן הכנה:

הכנה:
1. קורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ ב- 5 פרוסות לחם.
2. מניחים כל פרוסה על פרוסה נוספת – לא קרוצה.
3. ממלאים כל עיגול בביצה.
4. אופים בתנור בטמפ' של 160 עד למוכנות הביצה.
5. מגישים ליד קוטג' תנובה וירקות טריים.
 

דרג: