ביסקוצ'יקוס גבינה

מנצלים את כל שאריות הגבינות בבית ומכינים עוגיות גבינה מיוחדות ופריכות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שפית ליטל ארזי \

צילום: שפית ליטל ארזי \

עיצוב: שפית ליטל ארזי

דרג:
ביסקוצ'יקוס גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 20 דקות

כמות מנות: 70 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 350 גרם קמח
  • 7 גרם אבקת אפייה
  • 130 גרם קוטג' 9% "תנובה"
  • 120 גרם שמנת חמוצה 15% "תנובה"
  • 150 גרם פתיתי גבינת עמק למאפים "השף הלבן"
  • 1/4 כפית מלח
  • 200 גרם חמאת תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים בתוך קערה, עד שמגיעים לבצק אחיד.
2. לחלק את הבצק לכ-70 יחידות, ליצור מכל אחד 'גליל' באורך כ-7 ס"מ ולסגור לעיגול, לסדר על מגש אפייה, להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום שחור. 
3. לאפות בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.
*מומלץ לאכול חם! 
 
דרג: