בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון

בואו לשדרג את ארוחת הבוקר של סוף השבוע עם בייגל בניחוחות אמריקאים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
בייגל אמריקאי עם גבינת שמנת וסלמון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בייגל, חצויים לרוחב
  • 1 מיכל גבינת שמנת נפוליון 16% בטעם טבעי
  • 1 כף צלפים, קצוצים
  • 2 פרוסות סלמון מעושן
  • ½ בצל אדום, פרוס דק
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • להגשה:
  • פרוסות דקיקות של לימון

אופן הכנה:

אופן הכנה:


1. מורחים את הבייגל בגבינת השמנת ומפזרים את הצלפים הקצוצים. מניחים מעל את פרוסות הסלמון והבצל האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
2. מניחים מעל פרוסת לימון דקיקה ומגישים מיד.


דרג: