בייגלך עם שומשום

בייגלך עם שומשום

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בייגלך עם שומשום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 5-10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק
  • 6 כוסות קמח רגיל
  • 2 כפיות מלח דק
  • 200 גרם חמאה או מרגרינה
  • 3 כפות שמן
  • 50 גרם שמרים "שמרית"
  • 0.75 כוס מים פושרים
  • לציפוי
  • 1 ביצה
  • 2 כפות מים
  • 1 כוס שומשום

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מחממים תנור לחום גבוה (200 צ.,400 פ.)
2.מעבדים את כל חומרי הבצק לבצק נוקשה.קורעים מן הבצק פיסות קטנות,מגלגלים לגלילים וסוגרים כל גליל לעיגול.
3.טורפים את הביצה עם המים.מפזרים את השומשום בצלחת שטוחה.טובלים כל עיגול בביצה ואחר כך בשומשום.מניחים בתבנית ואופים כחצי שעה עד שהבייגלך יזהיבו.
4.מצננים ושומרים בקופסא שמורה היטב.



 

דרג: