בייגלה עם שומשום

מכירים את הבייגלה שמוכרים מחוץ לתאטרון? תוכלו להכין אותו בקלי קלות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אסתר פלח

דרג:
בייגלה עם שומשום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג קמח (רצוי מנופה)
  • 2 אבקת אפייה
  • 1 כוס שמן
  • כפית גדושה מלח
  • כפית שטוחה סוכר
  • 1 מרגרינה/חמאה
  • 11/4 כוסות מים פושרים
  • למריחה:
  • ביצה משוקשקת ושומשום.
  • ביצה
  • שומשום

אופן הכנה:

1. לשים יחד את כל חומרי הבצק.
2. לוקחים חתיכות קטנות ומגלגלים לצורת נחש קטן. סוגרים קצוות, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. מורחים מעל הבצק ביצה וזורים שומשום.
4. אופים בחום בינוני עד הזהבה. 

 
דרג: