בטטות צלויות עם כנען וקוקוס

בטטות צלויות עם כנען וקוקוס

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בטטות צלויות עם כנען וקוקוס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 בטטות בינוניות
  • מלח
  • 1 כף קוקוס לבן
  • פלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כוס קרם קוקוס (ניתן להשיג בשימורים ברשתות השיווק)
  • 180 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן, מפוררת
  • 2 כפות צנוברים לא קלויים
  • פרורי לחם עבים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
2. קולפים את הבטטות, שוטפים ופורסים לפרוסות בעובי של ס"מ 1.
3. מסדרים בכלי פיירקס את פרוסות הבטטות כקלפים חופפים.
4. מפזרים מעל פני הבטטות 3 קורט מלח, קורט פלפל שחור, 4 כפות שמן זית וכוס קרם קוקוס.
5. מכסים ואוטמים היטב בנייר כסף. צולים 25-30 דקות עד לריכוך.
6. מסירים את כיסוי נייר הכסף (זהירות מאדי החום).
7. מפזרים מעל כל פני פרוסות הבטטות את גבינת הכנען, מפזרים מעל כף פרורי לחם, כף גדושה קוקוס לבן וצנוברים.
8. מחזירים לתנור החם לצלייה עד לקבלת צבע שחום עדין .
9. מגישים חם.

דרג: