בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל

פרוסות בטטה ברוטב מתקתק=חריף של חלב קוקוס ותבלינים, מנה מתאימה כתוספת או בפני עצמה

מאת: שף אבי שליסל

דרג:
בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק”ג בטטה קלופה חתוכה לקוביות או פרוסות עבות
  • 1 קופסא חלב קוקוס
  • 1 בצל גדול חתוך לחצאי טבעות
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פלפל צ’ילי אדום חריף (לא חובה)
  • 2 חלמונים (לא חובה)
  • 3/4 כוס מים

אופן הכנה:

הכנה:
1. עורכים בתבנית את הבטטות והבצל.
2. מערבבים את חלב הקוקוס עם מים ותבלינים.
3. מוסיפים את שני החלמונים הנ”ל לתערובת (לא חובה).
4. שופכים את התערובת על הבטטות ואופים כ-40 דקות בחום 180 מעלות.

דרג: