בטטה בדבש ורוזמרין

תוספת בטטות קלה להכנה שתתאם לכל מנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בטטה בדבש ורוזמרין
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 בטטות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות דבש
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 2 גבעולי רוזמרין
  • מלח גס

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור לחום גבוהה (200 מעלות) משמנים תבנית אפייה בינונית במעט משמן הזית. קולפים את הבטטות ופורסים לפרוסות ברוחב 1 ס"מ ומניחים אותן בתבנית חופפות זו לזו.
2. מערבבים את השמן עם הדבש ומיץ הלימון ומברישים את הבטטות בתערובת. זורים למעלה עלי רוזמרין ואופים כ-30 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.
3. לפני ההגשה זורים על הבטטות מלח גס.
דרג: