בטטה או תפוחי אדמה במיונז ועשבי תיבול

בטטה/תפו"א במיונז ועשבי תיבול

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אמילי ג'רבי

דרג:
בטטה או תפוחי אדמה במיונז ועשבי תיבול
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בטטות
  • 3 תפו"א
  • 2-3 כפות מיונז 5% (תלוי בגודל תפו"א או הבטטה)
  • מעט מלח
  • שן שום כתושה
  • ועשבי תיבול לבחירה ולפי הטעם.

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.חותכים את הבטטות ותפו"א לקוביות (לא גדולות מידי), שמים בקערה ומוסיפים את שאר המצרכים.
2.מערבבים הכל ביחד ע"מ שיהיה אחיד.
3.מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות ל - 20 דקות בערך.
מקבלים תוצר רך ועסיסי עם טעם מעודן...
דרג: