בורקס תפוח

מאפה במילוי תפוחים לקינוח

מאת: מאי אדי

דרג:
בורקס  תפוח
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 תפוחים
  • שוקולד למריחה
  • 1 חבילת בצק עלים
  • 1 ביצה
  • סוכר חום

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. בעזרת מגלען מוציאים את לב התפוחים.
3. ממלאים את התפוחים בשוקולד.
4. עוטפים את התפוחים בשכבה אחת של בצק העלים.
5. מורחים ביצה ומפזרים סוכר חום.
6. מכניסים לתנור למשך 20 דקות.
דרג: