בורקס חצילים ממלווח

מנה מהירה ומושלמת לארוחת ערב

מאת: אביטל צדוק

דרג:
בורקס חצילים ממלווח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם חציל קלוי
  • 250 גרם גבינה פיראוס מלוחה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חבילה מלוואח קפוא

אופן הכנה:


1. מערבבים את החציל הקלוי עם גבינה ומתבלים במלח ופלפל.
2. מורחים את המילית במרכז כל מלוואח ומגלגלים.
3. מניחים את חמשת המלוואחים המגולגלים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
4. מפזרים שמן זית מעל.
5. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-4 דקות.

דרג: