בורקס גבינה

בלי יותר מדי מאמץ, בורקס גבינה ביתי שימלא את הבית בניחוחות מאפיה

מאת: שיר בלין

דרג:
בורקס גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 1 כף קמח
  • ביצה
  • כ-400 גרם בצק עלים
  • שומשום

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מגררים את הגבינה במגררת, שמים אותה בקערה, מוסיפים כף קמח ובוחשים היטב.
2. טורפים את הביצה בצלחת נפרדת ומוסיפים כף אחת מתערובת הביצים לתערובת הגבינות ובוחשים.
3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח.
4. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים או יותר (תלוי בגודל הבורקס שבו מעוניינים).
4. מניחים כפית מתערובת הגבינות במרכז כל ריבוע, מקפלים את ריבועי הבצק למשולש ומניחים על תבנית אפייה.
5.  מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
6.  מורחים את שאריות הביצה על הבורקסים ומפזרים שומשום על הבורקס.
7.  אופים בתנור 20 דקות - עד שהבצק מזהיב. 
 
דרג: