בורקס בשר

בורקס בשר

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ניב שבבו

דרג:
בורקס בשר
עד 40 דקות \ בשרי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל
  • 300 גר' בשר טחון
  • 6 כפות שמן
  • 5 דפי מלאווח

אופן הכנה:

1.לחתוך את הבצל דק דק ולטגן את הבצל בשמן
2.מכניסים את הבשר
3.לתבל לפי הטעם
4.להשכיב את הבשר ולהוריד מהאש לקרר את הבשר כ-10 דק'  5.להפשיר את הדפי מלאווח לוחתוך לחצי  6.למלא כול חתיכת דף מלאווח בחופן בשר לסגור לחצי למרוח בביצה שלוקה ולהכניס לתנור לכל הפחות 20 דקות  

דרג: