בגט עם טופו וירקות מוקפצים בצ'ילי מתוק

בגט עם טופו וירקות מוקפצים בצ'ילי מתוק

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
בגט עם טופו וירקות מוקפצים בצ'ילי מתוק
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 2-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • 1 גזר גדול, פרוס לפרוסות אלכסוניות
  • 0.25 כרוב בינוני, חתוך לרצועות דקות
  • 1 בצל לבן פרוס
  • 0.5 כוס בצל ירוק, חתוך לטבעות
  • 1 יח' טופו של הרדוף
  • שמן זית
  • 1 כפית שטוחה שום כתוש
  • 0.33 כפית ג'ינג'ר טרי, מגורד מעל פומפייה דקה
  • קורט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כפות סויה שחורה
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות יין אדום
  • 0.33 כפית קורנפלור
  • 1 כף שומשום קלוי
  • 1 בגט טרי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את הטופו לקוביות בינוניות.
2. מחממים 3 כפות שמן זית בווק חם ומקפיצים את הטופו עם כל הירקות למשך 5-7 דקות, עד לריכוך קל.
3. מערבבים את כל התבלינים בצלוחית ויוצקים מעל הטופו והירקות.
4. מקפיצים שוב ל2-3 דקות.
5. חוצים את הבגט לאורכו וממלאים בטופו והירקות ומגישים חם.

דרג: