בארפי קוקוס

בארפי קוקוס

מאת: עופרה וסקר

דרג:
בארפי קוקוס
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 50-60 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם חמאה
  • 1 ק"ג קוקוס יבש
  • 50 גרם פיסטוקים קלויים וקצוצים
  • 200 מ"ל מים (3/4 כוס וטיפה יותר)
  • 1/2 קילו סוכר
  • 1 כף הל טחון
  • 1 כף מי ורדים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. בסיר קטן ממיסים חמאה על להבה נמוכה, ומוסיפים את הפיסטוקים והקוקוס ומערבבים כ 20 דקות עד שהחמאה נספגת בקוקוס.
2. בסיר נפרד שמים מים וסוכר עד לקבלת סירופ סמיך, ומוסיפים את ההל הטחון ומי הורדים ומערבבים.
3. שמים את תערובת הקוקוס בתוך סיר הסירופ, ומערבבים 10 דקות – עד לקבלת תערובת הדומה למרציפן.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ושמים עליה את המרציפן. בעזרת הידיים משטחים את המרציפן עד שפני המרציפן חלקים.
5. חותכים את המרציפן לריבועים קטנים – ומגישים בטמפרטורת החדר.
דרג: