ארטיק קרם עוגיות בייתי

גם אתם יכולים להכין ארטיקים תוצרת בית טעימים ועשירים בשברי עוגיות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
ארטיק קרם עוגיות בייתי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4-6 ארטיקים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ½ מיכל שמנת חמוצה בטעם של פעם 27% של תנובה
  • 1 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 1/3 כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס עוגיות חמאה, ביסקוויטים או קורנפלייקס, מפוררים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. בקערה נקייה, מניחים את השמנת החמוצה והמתוקה ומצקיפים לקצפת יציבה. מוסיפים את תמצית הוניל ואבקת הסוכר ומקציפים היטב.
2. מקפלים פנימה את שברי העוגיות ומחלקים את התערובת בתבנית ארטיקים או, לחילופין, בתבנית אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד. מעבירים להקפאה לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
דרג: