ארטיק מנגו וניל

מרקם נפלא ונימוח שהילדים יאהבו עם יתרונות בריאותיים שיתחבבו על כל אמא. מנגו ויוגורט — סיפור אהבה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ארטיק מנגו וניל
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 15-20 ארטיקים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס (240 מ”ל) חלב “תנובה”
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת "השף הלבן"
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 גביעי (400 מ"ל) "דנובה" 4% של "תנובה"
  • 250 גרם מחית מנגו טרי (1 מנגו גדול בשל, מרוסק)

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מחממים חלב עם סוכר וסוכר וניל תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לחלוטין ומקררים.
2. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה.
3. מערבבים את החלב הממותק עם יוגורט ומקפלים פנימה את הקצפת.
4. מחלקים את התערובת לשליש ושני שליש: שליש מהתערובת מערבבים עם מחית המנגו.
5. יוצקים מתערובת המנגו לכוסות עד 1/2 מגובהן ומעבירים למקפיא לחצי שעה. יוצקים מעל את הקצפת הלבנה, נועצים מקלות ומקפיאים 6 שעות לפחות.
דרג: