אצבעות קישוא ופרמז'ן צלויות בטימין

אצבעות קישוא ופרמז'ן צלויות בטימין. מנה אהובה גם על ילדים, נעשית בדומה לטכניקת הכנת שניצל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
אצבעות קישוא ופרמז'ן צלויות בטימין
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 קישואים בינונים חתוכים לאורך אצבע ועובי ס"מ (ללא הגבעול)
  • 1/3 כוס קמח
  • 2 קורט מלח גס
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת מסדרת השף הלבן
  • 1/2 1 כוס פירורי הלחם
  • 1 כף עלי טימין טרי
  • 1 כף קצח
  • 3 ביצים
  • שמן לטיגון
  • 1 גביע שמנת חמוצה

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. בצלחת רחבה מערבבים את הקמח עם 2 קורט מלח גס, גבינת פרמזן מגוררת ופירורי הלחם.
2. בצלחת נפרדת מערבבים את הטימין והקצח.
3. בקערית עמוקה טורפים את הביצים.
4. מצפים היטב את אצבעות הקישואים בקמח, טובלים בביצים מיד אחר כך מגלגלים את האצבעות המקומחות בפירורי הלחם, תוך הידוק עדין של הציפוי במטרה לשמור על ציפוי מלא ואחיד.
5. מחממים שמן בגובה ס"מ במחבת טיגון לחום בינוני ומטגנים את הקישואים המצופים עד שהם מזהיבים.
6. מגישים מיד חם בליווי שמנת חמוצה.
דרג: