אצבעות גבינה מטוגנות

מהיר וטעים: לביבות גבינה בציפוי פירורי לחם שלא תוכלו להפסיק לנשנש

מאת: רונית טואנה טואנה

דרג:
אצבעות גבינה מטוגנות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 25 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מעט סוכר
  • 1/4 כוס קמח
  • 2 ביצים שלמות
  • 1 שקית פירורי לחם
  • קמח
  • 1 כוס גבינה צהובה
  • 1 כוס גבינה מלוחה
  • 1 כוס גבינה לבנה

אופן הכנה:


1. מערבבים את הגבינות ביחד עם הביצים ורבע כוס הקמח. ממתינים 10 דקות.
2. מחממים שמן במחבת בגובה 2 ס"מ.
3. שמים בצלחת אחת קמח ובצלחת שניה פירורי לחם.
4. לוקחים מעט מהעיסה (אם היא נוזלית יש להוסיף קמח ולהכניס למקרר לחצי שעה), מגלגלים בעזרת הידיים לצורת נקניק קטן. טובלים בקמח, אחר כך בביצה ואחר כך בפירורי הלחם, וכשהשמן חם, מכניסים למחבת לטיגון עד שמזהיב משני הצדדים.

דרג: