אפונה ופטריות מבושלות בעגבניות

מנה צמחונית ומזינה, קלה להכנה וטעימה להפליא

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
אפונה ופטריות מבושלות בעגבניות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שקית אפונה קפואה של סנספרוסט
  • 1/2 בצל קצוץ
  • חצי סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
  • 2 עגבניות, מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • 1 שן שום כתושה
  • פלפל לבן טחון
  • שמן זית

אופן הכנה:

1. מחממים כף שמן זית בסיר בינוני וצולים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את האפונה והשום. צולים כ-2 דקות.
3. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבנייה, מעט מים ומתבלים בחצי כפית מלח ומעט פלפל לבן.
4. מרתיחים ומבשלים 15 דקות תוך ערבוב.
5. מסירים מן האש ומגישים חם.

דרג: