איך מכינים פסטה ברוטב שמנת ופטריות?

רוצים לדעת איך מכינים איך מכינים פסטה ברוטב שמנת ופטריות? אל תפספסו את המתכון הזה

מאת: זהבה סנדרס

דרג:
איך מכינים פסטה ברוטב שמנת ופטריות?
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת ספגטי ארוך
  • שמנת מתוקה
  • פתיתי גבינה צהובה
  • חצי כוס חלב
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • חבילת פטריות חתוכות
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:


1. מבשלים את הספגטי במים רותחים ומלח עד להכנה ומסננים.
2. לרוטב לספגטי מטגנים מעט את הפטריות במחבת עם מעט שמן.
(למי שאוהב שום אפשר לטגן עם מעט שום כתוש)
3. מוסיפים את השמנת לבישול.
4. ממיסים את 2 כפות אבקת מרק הפטריות בחצי כוס החלב ומוסיפים למחבת.
5. מערבבים ומבשלים על אש קטנה במחבת מספר דקות.
6. מוסיפים מלח פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט לפי הטעם .
7. מומלץ להקרים כל מנה באמצעות פתיתי גבינה צהובה בחימום קצרצר במיקרוגל (30 שניות), אם כי המתכון טעים מאד גם ללא הקרמה.
 

דרג: