אייס קפה

משקה קפה קר בגרסה קלה להכנה ובתוספת שוקולד חלב ושוקולד לבן, פינוק מתוק וקפוא לימי הקיץ

מאת: ליאור צדוק

דרג:
אייס קפה
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: מנה אחת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 מקופלת שוקולד לבן
  • 1 כפית קפה נמס
  • 1 כוס חלב
  • 1/8 כוס מים רותחים
  • 4 קוביות קרח

אופן הכנה:

הכנה:
1. מפוררים בכוס את המקופלת הלבנה. מוסיפים את הקפה וממיסים אותם במעט מים רותחים.
2. ממלאים את הכוס בחלב. מערבבים היטב ומוסיפים קוביות קרח.
3. לקישוט ניתן להוסיף קצפת ולגרד מקופלת שוקולד חום.
 

דרג: