אורז עם נענע

תוספת מהירה להכנה שהולכת נהדר לצד כל מנה: אורז עם נענע קצוצה וגרידת לימון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
אורז עם נענע
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כוסות אורז
  • ½4 כוסות מים רותחים
  • מעט מלח
  • גרידה מלימון 1
  • 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
  • מעט שמן לזיגוג האורז

אופן הכנה:


1. בסיר שבו יתבשל האורז, מחממים שמן, ומטגנים בו את האורז כדי זיגוג.
2. מוסיפים מלח לטעם.
3. מוסיפים את המים הרותחים.
4. מעבירים מכוסה לאש נמוכה ל-18 דקות ומכבים את האש.
5. ממתינים כחמש דקות נוספות, פותחים ומערבבים את האורז עם מזלג בשר.
6. מערבבים פנימה את עלי הנענע הקצוצים, מכסים שוב את הסיר למספר דקות ומגישים.
 

דרג: