אוזני המן במילוי גבינה

מתכון פשוט ומהיר הכנה לאוזני במן במילוי גבינה ומשמשים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
אוזני המן במילוי גבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 15 אוזני המן

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 גליל (450 גרם) בצק פריך "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על גבי האריזה
  • ביצה טרופה, להברשה
  • למילוי:
  • 1/3 חבילה גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • גרידה מ- 1/4 לימון
  • חלמון אחד
  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס משמשים יבשים, חתוכים לרצועות דקות

אופן הכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים יחד את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים את התנור לחום בינוני – גבוה ( 170 מעלות) ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
3. פורשים את הבצק על גבי משטח עבודה. קורצים 15 עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים, במרכז כל עיגול בצק, כף מהמילוי וסוגרים למשולש אוזן המן. מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית.
4. מברישים את אוזני המן בביצה טרופה ומפזרים מעל פרג. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 12 דקות או עד הזהבה.
דרג: