אגרול תרד וקרם גבינות

המנה האסייאתית בנימה ים תיכונית משובחת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שף בני סיידא

דרג:
אגרול תרד וקרם גבינות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 12 עלי סיגר מופשרים
  • 1 ביצה טרופה
  • שמן לטיגון עמוק
  • למלית:
  • 80 גרם חמאת תנובה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 500 גרם תרד טרי שטוף וקצוץ
  • 3 כפות קמח
  • 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
  • 1 ככר גבינת קולאג’ קממבר חתוכה לקוביות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 צרור עירית קצוצה
  • להגשה:
  • יופלה לבן צונן

אופן הכנה:

1. במחבת, ממיסים חמאה ושמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את התרד ומטגנים עד שלא נישארים נוזלים במחבת. מוסיפים קמח ובוחשים.
2. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחשים. מצננים היטב.
3. פורשים עלה סיגר על משטח עבודה, שמים בקצה העלה מעט מהמלית. מגלגלים פעם אחת, מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים עד הסוף. מדביקים את השוליים בביצה טרופה.
4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מגישים חם עם יופלה לבן.
 
דרג: