אבטיח ופטה

מנה מרעננת קלאסית לימי הקיץ בישראל, שילוב מעוצב בין אבטיח לגבינה מלוחה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ליטל ארזי \

צילום: ליטל ארזי \

עיצוב: ליטל ארזי

דרג:
אבטיח ופטה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 אבטיח
  • 250 גרם גבינת פטה כבשים 5% "פיראוס"
  • עלי נענע

אופן הכנה:

הכנה:
1. לפרוס את האבטיח לעיגולים בעובי 2 ס"מ. כל עיגול לחתוך לקוביות של 2 ס"מ.
2. לפרוס את הגבינה לפרוסות בעובי 2 ס"מ. כל פרוסה לחתוך לקוביות של 2 ס"מ.
3. על צלחת הגשה יש לסדר את קוביות האבטיח והגבינה בצורת לוח שחמט. לפזר מעט עלי נענע לקישוט.
דרג: